Eväitä arkeen -romaniperhetyön projekti on nyt jatkunut kaksi vuotta.  Asiakkaita näiden vuosien aikana on ollut jopa jonoon asti. Olemme saaneet autettua lapsia koulutiellä sekä aikuisia arjen haasteissa. Työ on ollut antoisaa. Yhteiset toiminnalliset päivät  ovat olleet myös tärkeä osa projektia. Olemme käyneet mm. Linnanmäellä, Megazonessa ja yhdessä laskettelemassa. Päivät ovat tuoneet perheenjäsenet yhteen sekä osallistanut lapsia ja nuoria. Kesällä  järjestimme leirin asiakasperheille. Leiri oli  onnistunut ja toi iloa monelle leiriläiselle.  Tästä on hyvä saada uusi syksy käyntiin. Toivomme jokaiselle lukijalle hyvää vointia sekä mukavaa alkavaa arkea.

Kuukauden uutiskirje

Tässä julkaistaan kuukausittain päivitettävä uutiskirje, joka voi sisältää

–          ajankohtaisia kuvauksia tapahtumista, joissa perhetyö on ollut edustettuna

–          tiedotuksia tulevita tapahtumista

–          edelliseen  liittyen kuvia

–          jne.

Tiedustelut sähköpostitse osoitteesta
pia.kara@romanomissio.fi

Riehapäivän iloa luonnossa

 

Eväitä arkeen -romanperhetyön projekti käynnistyi

Eväitä arkeen -romaniperhetyön projekti on yksi Stean:n rahoittaman Kaikille eväät elämään -avustusohjelma eriarvoisuuden vähentämiseksi -ohjelman hankkeista. Kyseessä on Romano Missio ry:n hanketyön koordinoima hanke romaneiden parissa tehtävän perhetyön merkeissä. Hankkeesta ja sen toiminnasta kerrotaan uudessa verkkosivustossa www.romaniperhetyo.fi – tervetuloa tutustumaan!

Tiedustelut osoitteesta pia.kara@romanomissio.fi

Romano Mission perhetyön uusi verkkosivusto www.romaniperhetyo.fi on avattu helmikuussa 2018. Toivomme, että pidätte sivuista ja löydätte tarvittaessa etsimänne tiedot. Olemme kiitollisia palautteesta ja kehitysideoista.